I vores shop har vi samlet alt, hvad du skal bruge til dit næste maleprojekt. Om det er indendørs, udendørs eller noget helt andet du skal male, er vi sikre på, at du kan finde det her.

Vores personale er alle fagligt uddannet og ved alt, hvad der er at vide om maling og maleprodukter. Du er derfor garanteret professionel rådgivning lige meget om du handler i webshoppen eller kommer forbi vores fysiske butik i centrum af Sønderborg.

Når det kommer til køb af maling, er det vores erfaring, at kvaliteten og professionel rådgivning er den vigtigste faktor. Selvfølgelig har farvevalg og glans stor betydning. Men det er kvaliteten, der bestemmer hvor godt malingen dækker, hvor lang tid det holder og hvordan din maleprocess bliver. Maling af god kvalitet har langt bedre dækkeevne, det er nemmere at arbejde med og det holder længere, så der vil gå længere tid før du igen skal male.

Ikke alene giver et nyt lag maling et friskt look, men det beskytter også dit hjem. Derfor er det vigtigt at vælge maling af god kvalitet, som er beregnet til det miljø, malingen kommer til at være i. Især her i Norden, med konstant skiftende vejrforhold og høj luftfugtighed, er det vigtigt at vælge maling af god kvalitet.

Derfor har vi valgt at forhandle Jotuns produkter når det kommer til indendørs og udendørs maling. Jotuns maling er udviklet specielt til det skrappe, nordiske klima, og yder derfor den optimale beskyttelse og farvehold.

Men det er ikke kun indendørs og udendørs maling vi forhandler. Skal du male andet end huset, har vi også et stort udvalg af specialmaling. Du kan blandt andet få maling på spray, så du kan male vanskelige flader, som f.eks. en radiator.

For at gøre det nemmere for dig, har vi sammensat vores system på den måde, at den vil foreslå relevante malertilbehør når du lægger noget i kurven. Så du er sikker på, at du er klar til at male når din maling ankommer, og at du får den bedste maleoplevelse.
Held og lykke med din næste maleprojekt. Og husk vi står altid til rådighed med faglig rådgivning.