Hos H.C. Jacobsen finder du kun personale med faglig ekspertise. Vi er her for at vejlede og rådgive, så du får den rigtige individuelle løsning.

Henrik

Michael

Helle  Lidt om HC Jacobsen

  HC Jacobsen blev grundlagt i 1931 af Hans Christian Jacobsen og hans kollega Bøgwadt. Og siden den tid har firmaet været ejet af en Jacobsen helt frem til 2006, hvor den er blevet overtaget af René Fagerlund, i dag driver Michael fagerlund forretningen .

  Michael lægger stor fokus på kvalitetsmaterialer og professionel rådgivning. Derfor samarbejder de kun med leverandører, som kan stå inde for kvaliteten, og alle i butikken er fagligt uddannede inden for deres områder. Det sikrer dig som kunde, at du lykkes med dine projekter derhjemme, da de rigtige materialer betyder rigtig meget for det færdige resultat.

  Butikken startede som en malerforretning, men Fagerlund familien har udvidet sortimentet, så du også kan finde de rigtige tapeter, gardiner og indretningsartikler til dit hjem.

  Og i 2016 åbnede de Sønderjyllands største hobbyafdeling, som indeholder alt fra garn til kunstartikler.

  Du er velkommen til at handle via webshoppen her på siden, eller kigge forbi den fysiske butik på Jernbanegade 8 i Sønderborg. Lige meget hvad du vælger, får du altid professionel rådgivning af det faguddannede personale.


  HC Jacobsen glæder sig til at byde dig velkommen i butikken og på webshoppen