Handelsbetingelser for HC Jacobsen ApS

(Gældende fra 1. maj 2017)

 

Generelle oplysninger

 

Virksomheden og kontaktoplysninger

HC Jacobsen ApS

CVR-nr. 35827293

 

Adresse: Jernbanegade 8, 6400 Sønderborg

Mail: info@hcjacobsen.dk

Tlf.: 74 42 15 11

 

Betaling

Der modtages betaling med dankort, kreditkort eller forudbetaling af faktura.

 

Levering

Levering af varer sker med PostNord, Bring, Danske Fragtmænd eller GLS til de enhver tid oplyste priser. Afhentning af bestilte varer kan ske på virksomhedens adresse.

 

Maling kan tones efter ønske. Leveringstiden er ca. 3-5 dage fra køb, medmindre andet er angivet.

Såfremt de købte varer er lagerført, afsendes disse inden for 3 arbejdsdage.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du:

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale, om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til info@hcjacobsen.dk eller på telefon 74 42 15 11. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot, at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du er ansvarlig for varen, indtil den når retur til os.

 

Varer undtaget af fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – som f.eks. tonede malervarer.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og har kontrolleret varens stand.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

HC Jacobsen ApS

Jernbanegade 8

6400 Sønderborg

 

Du kan også ved fortrydelse aflevere varen personligt på ovenstående adresse ved forudgående aftale herom.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb hos os.

 

Når du handler hos HC Jacobsen ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Afgørelsen træffes af HC Jacobsen ApS iht. Købelovens regler.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

HC Jacobsen ApS

Jernbanegade 8

6400 Sønderborg

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er – så detaljeret som muligt.

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, som bevis for afsendelse af varen og så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere og fakturere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos HC Jacobsen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktører og andre medarbejdere der arbejder med webshoppen for HC Jacobsen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige i HC Jacobsen ApS er Rene Fagerlund

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Oplysninger afgivet til HC Jacobsen ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos HC Jacobsen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HC Jacobsen ApS via e-mail; info@hcjacobsen.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til HC Jacobsen ApS på info@hcjacobsen.dk eller telefon 74 42 15 11. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.